Poolparty-Productions B.V.

 

Poolparty Productions is sinds 2014 Dé organisatie die zich helemaal heeft gespecialiseerd in het organiseren van poolparty’s. Met een breed netwerk van zwembaden in Nederland, maar met het Amsterdam Sloterparkbad als thuisbasis toveren we in alle delen van het land de recreatiebaden om tot tropische nachtclubs.

Jaarlijks staan er meer dan tien poolparty’s op het programma. Van studentenverenigingen naar bedrijfsfeesten tot feestorganisaties die eens een uitstapje naar het zwembad willen. Een poolparty is een unieke belevenis. Het is net als het discozwemmen van vroeger, maar dan professioneel en groots aangepakt.

Afhankelijk van het zwembad is er een capaciteit tot wel 1200 bezoekers mogelijk. Er zijn echter vele verschillende opties. Van kleine tot grote groepen. Van vier verschillende stages tot het plaatsen van extra bubbelbaden. Van vlammenwerpers tot echte zeemeerminnen. Niets is ons te gek! 

Ieder jaar breiden we uit. Op zoek naar creatieve unieke concepten. Zo bezitten we inmiddels de grootste opblaasbare zwembaden van Nederland, waarmee de poolparty’s naar de tofste evenementen toe brengen.

Het is niet altijd mooi weer in Nederland, vandaar dat we ook meer dan 180.000 ballenbak ballen hebben aangeschaft waarmee we een enorme ballenbak neer kunnen zetten.  

Zo zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen.

Het Team

Het team van Poolparty Productions B.V. bestaat uit sportieve ondernemers die een passie hebben voor unieke concepten, nieuwe ideeën en onbegrensde mogelijkheden. Elk evenement moet de bezoeker een onvergetelijke ervaring opleveren.