Ballenbak huren

Of u nu alleen ballenbakballen wilt huren of dat u er ook een groot bad bij wilt. Het is allemaal mogelijk!

Op zoek naar ballenbak ballen voor uw evenement? Of het nou om een kinderverjaardag gaat of een festival. Poolparty Productions heeft maar liefst 90 M3 aan ballenbak ballen te huur. Daarnaast zijn onze opblaasbare baden zeer geschikt als ballenbak voor ongekend plezier.

Wij kunnen zelfs met ons bad van 14 x 9 meter, de grootste mobiele ballenbak van de Benelux neerzetten. Ziet u het al voor zich? Ruim 130.000 ballenbak ballen op uw festival of evenement? Allemaal te huur bij Poolparty Productions.

Een ballenbak is een echte Eye-catcher voor uw evenement. Of het nou om een sponsor activatie gaat, een verjaardag of een festival. Altijd zal de aandacht uitgaan naar de ballenbak. Uiteraard voldoen de ballen aan alle hygiëne en veiligheidseisen.

  • Zo voldoen onze ballen aan de NEN 71 speelgoed norm.

  • Zorgen we ervoor dat alle ballen na afloop van elk evenement via onze ballenbak wasmachine wordt schoongemaakt.

  • En voldoen onze ballen van 80 mm grootte aan de minimale eis van 70mm.

Heeft u alleen ballen nodig? Wilt u ballen op kleur gesorteerd zodat ze perfect passen bij uw evenement, Of wilt u wellicht een totaal pakket? Wij kunnen alles kant en klaar leveren. We verhuren daarnaast nog een opblaasbare glijbaan waarmee je perfect in een bad vol ballen kunt glijden.

Voor vragen en meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Surf dan naar de contactpagina of klik HIER