FEEST MET

POOLPARTY
PRODUCTIONS

20180823-164549-NH-6350-BSK.jpg

Concepten

Poolparty Productions is de specialist op het gebied van water evenementen. Indoorzwembaden ombouwen tot tropische nachtclubs of een poolparty met enorm grote zwembaden organiseren op een camping van een festival. Het kan allemaal. Daarnaast hebben we de grootste mobiele ballenbak van misschien wel Europa!

 

Producties

Poolparty Productions organiseert mooie, unieke en verschillende evenementen. Bekijk hier onze producties uit het verleden

concept-indoorPoolparty.png
 

ADE Poolparty Sam Feldt

DJ Sam Feldt heeft zijn eigen tropische muziekstijl met een trompetist en saxofonist. Zijn bekende poolparty concept gaat de gehele wereld over. Poolparty Productions organiseerde namens Sam Feldt de eerste ADE poolparty ooit!

Ondiep Poolparty

Ondiep is het concept waar het allemaal mee begon. Het enige echte Poolparty concept heeft inmiddels in verschillende plaatsen in Nederland plaats gevonden. Sinds 2015 is de thuisbasis echter Amsterdam.

New Horizons

New Horizons festival op de Nurnbergring in Duitsland is een van de nieuwste en grootste festivals van Duitsland. Verschillende muziekstijlen zorgen voor een ongekend muziek spektakel.