Indoor poolparty’s

Jaarlijks staan er meer dan tien poolparty’s op het programma. Van studentenverenigingen naar bedrijfsfeesten tot organisaties die een uitstapje willen maken naar het zwembad.

Een poolparty is een unieke belevenis. Het is net als het discozwemmen van vroeger, maar dan professioneel en groots aangepakt. Afhankelijk van het zwembad is er een capaciteit er tot wel 1200 bezoekers mogelijk.

Er zijn echter vele verschillende opties. Van kleine tot grote groepen. Van vier verschillende stages tot het plaatsen van extra bubbelbaden. Van vlammenwerpers tot echte zeemeerminnen. Niets is ons te gek!

De mogelijkheden reiken naar de top van uw fantasie, maar veiligheid staat altijd op nummer één. In samenwerking met de zwembaden is er altijd een veiligheidsplan opgesteld. We snappen dat er misschien bepaalde vragen naar boven komen drijven,

maar u hoeft zich nergens zorgen om te maken. Indien u niet gerust gesteld bent, staan wij u altijd te woord. Wilt u meer informatie over onze indoor poolparty’s. Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Bekijk onderstaande video van een mooie time-lapse, waarin we het recreatiebad van het Sloterparkbad ombouwen tot een tropische nachtclub.